Chaufförens årskrönika 2017

Back to Blogg
Kim tvättar kärl

Chaufförens årskrönika 2017

Jaha ja. Där seglade 2017 förbi som en fis i vinden. Nån som hängde med? Inte jag i alla fall. Men trots det ska jag göra ett tappert försök att knåpa ihop lite minnesbilder från året som gått. Eller snarare sprintat förbi.

Punka

Det första jag minns är så klart något jobbigt. Är inte det typiskt mänskligt? Men det klaraste minnet av 2017 kommer vara alla punkteringar. Jag har fått ett intimt och nära förhållande med däckfix. Och när det inte funkat har jag ringt Superman – det vill säga min kära bror och chef – som kan laga nästan vad som helst. Jag vill bara säga att det faktiskt inte varit däckens fel. Jag har helt enkelt haft otur med spikar, spruckna fälgar och mystiska pyspunkor på nya däck. Men nu har jag fyllt den kvoten för flera år framöver. Så 2018 kommer vara helt punkafritt. Det vet jag 🙂

kärltvätt

Är tunnan riktigt ren nu då Kim?

Nu när jag gnällt lite kan vi gå över till något roligare. Lusaskens TS växer. Vi har i år fått fler återvinningskunder, många fler kärltvättsuppdrag och dessutom har förfrågningar om Tippenkörningar ökat rejält. Efter fem år verkar det som vi gjort ett litet avtryck i världen. Det är variationen som gör jobbet så roligt. Man vet aldrig vilka uppdrag som dyker upp. Ibland är det garagerensning, andra gånger frakt av t ex en säng, någon annan vill ha skräp bortkört från sin kolonilott – ja det kan vara vad som helst. Och var som helst.

nytt fakturasystem

Kämpar med nya fakturasystemet

En annan rolig del av jobbet är den härliga uppskattningen vi får. Ni kunder är fantastiska på att uppmuntra och ge feedback. Vi lapar i oss med stolthet ska ni veta.

För att återgå till 2017 så måste jag säga att det rullat på utan några större åthävor. Det enda minnesvärda som hänt är att vi fått justera priset lite och att vi skaffat nytt fakturasystem. Nya system är spännande. Det kan hända lite vad som helst innan allt sätter sig. Det märkte vi inte minst när vi bytte hemsida i somras. Men vi är på god väg. Nästa år kommer allt flyta på så fint så. Det vet jag också 🙂

Avslutar med några bilder från året.

garagetömning

På väg till Degerfors för garagetömning.

mitt i jobbet

Årets (enda) anställda – alltid redo!

kärltvätt

Årets bild på chefen 🙂

inspektion

Djurinspektören godkänner lasten.

Och naturligtvis vill både jag och Kim avsluta med att önska er alla ett riktigt Gott Nytt 2018!

Vi hörs och ses nästa år igen!

God jul

Gott slut 2017 och Gott Nytt 2018!!!

Share this post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back to Blogg
Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO