Det godaste jag vet!
När jag började som återvinningschaufför för drygt ett år sedan gick jag från att vara kontorsråtta (i alla fall delvis) till ett hyfsat fysiskt arbete. Det har blivit ett antal ton i lyft sedan jag började. Och runt 8 – 10 000 steg i arbetet per dag. Därför kan man tycka att jag borde blivit lite lättare och fått en snyggare midja? Icke sa Nicke. Senaste månaden har jag, tvärtom, varit rädd för att skjuta någon med min byxknapp. Så tajt sitter arbetsbyxorna. Varför kan man undra? Det har förstås sin förklaring. Jag älskar att baka! Och sedan jag började jobba på Lusaskens TS har jag haft mycket mer tid för min hobby.
Sedan 2011 har jag en bakblogg – Regines Baksida. Där har jag samlat alla mina favoritrecept. Det är en diger samling som jag påbörjade redan som tonåring. Jag har hunnit samla mycket smaskigt under åren. I höstas fick jag idén att sammanställa det bästa av det bästa till min egna bakbok. Sagt och gjort. Idag har min e-bok ”Det godaste jag vet – tidlösa recept för alla som älskar att baka” premiär. Utgivare är FramSteget Bokförlag. Där finns mer än 60 härliga recept – allt från underbara grahamstekakor till smaskiga päronrutor med kolaglasyr. Klassisker som toascakaka och mockarutor blandas med upplevelsepaj och symfonibröd. Allt underbart gott. Och eftersom det är en e-bok måste man ju säga att den är ganska miljövänlig också. Och jag lovar att jag återvunnit alla förpackningar som gått åt under provbakningarna 😉
Men nu måste jag lugna mig lite med att baka som en tok. Nu är det dags att hitta rätt i arbetsbyxorna igen.
Tur att boken är klar 🙂


Comments (2)
Hm, kanske bäst att chefen ger dig ÄNNU MER att göra så att den stackars byxknappen får sitta kvar? ^^ Grattis till boken!!!
Hoppas ju på det 😉 Mer sopor och mindre kakor 😀 /Regine
Comments are closed.